Make your own free website on Tripod.com

Find a giant toy box at eBay

MY COLLECTIONS {TRAIN CARDS} :-)

PHONE CARD

CURRENCY

Train card yang aku tempah khas..... kad ni digunakan apabila naik keretapi bawah tanah jer..... nama kad ni SF Metro Card

 

 

Kad ni pulak digunakan apabila naik Japan Railway ( JR )....nama kad ni IO Card.....macam-macam gambar tertera kat atas kad-kad ni...

 

Ni pun sama jugak....campur sekali SF Metro Card dan IO Card..... kat sini aku just nak tunjuk gambar pemandangan kat Jepun.... ada jugak gambar Yokohama Stadium.... Piala Dunia 2002 main kat sini laa..

 

SF Metro Card dan Passnet Card..... Passnet Card ni bukan saja boleh digunakan bila naik subway tapi banyak lagi syarikat keretapi lain kat Tokyo ni..... yang berlingkar-lingkar tu adalah jalinan keretapi bawah tanah kat Tokyo

 

 

Passnet card dan juga SF Metro Card.... aku just nak tunjukkan yang mana kat atas kad-kad ni juga ada gambar burung-burung...tak lebih dari tu... he..he...

 

IO Card, SF Metro Card dan Passnet Card.... ada jugak gambar kucing-kucing kat atas kad ni....kiut tak...???

 

Kad campur-campur..... ada gambar pertunjukan bunga api....gambar festival... gambar kuil di Jepun dan macam-macam lagi laa...

 

 

Gambar-gambar bunga-bunga yang terdapat kat Jepun ni.... yang warna ungu tu lavender.... kat atas kiri tu bunga tulip... dan ada lagi bunga-bunga lain seperti bunga matahari, bunga ros dll.....

Sebahagian daripada train cards yang menjadi koleksi aku..... ada gambar pokok sakura... gambar keretapi, gambar ikan.... pemandangan waktu Jepun mengalami musim luruh....dll.....

 

 

PHONE CARD

CURRENCY